itse tehty viili

Valmis viili säilyy jääkaapissa. Ohjeet Laita vatkattu siemenpiimä 12 tl valmista kaupasta ostettua maustamatonta viiliä viilikulhon pohjalle.

Pohjalan Tila
Pohjalan Tila

Peitä ne vaikka kelmulla.

. Ideana on laittaa nokare valmista viiliä kulhoon siemeneksi. Viili valmistuu itsestään huoneenlämmössä. Kaada jokaiseen kuljoon kaksi desilitraa maitoa. Kaada jokaiseen kuljoon kaksi desilitraa maitoa.

Viili valmistetaan maitohappobakteerikäymisen avulla kuten jogurttikin. Valmis viili säilyy jääkaapissa muutaman päivän. Viilinokareen päälle kaadetaan maitoa sekoitetaan varovasti ja peitetään liinalla. Miten ihanaa että mökille ei tarvitse roudata kuin yksi tai kaksi viilipurkkia joista on helppo valmistaa annos aina seuraavaksi aamuksi - jos vain muistaa jättää purkin pohjalle.

Viili on perinteinen suomalainen hapanmaitotuote jota alun perin valmistettiin kesällä. Sekoita siihen viili myös kuorikerrosta. Myös siemenviili kannattaa olla mahdollisimman rasvaista. Sekoita viili ja maito kevyesti.

Paras viili syntyy homogenoimattomasta. Seisota niitä huoneen lämmössä 12-24 tuntia kunnes seos on sopivan jähmeää ja. Httpswwwk-ruokafireseptititse-tehty-viiliItse tehty viili on todella helppo valmistaa. Peitä viilikulhot kelmulla ja nosta valmiit viilit jääkaappiin.

Lisää jokaiseen tilkka maitoa ja sekoita tasaiseksi. Oletko tiennyt että viiliä voi tehdä itse todella helposti. Yhteen annokseen tarvitset vain reilun lusikallisen viiliä ja pari desiä maitoa. Viilin valmistus on helppoa sillä tarvitset vain maitoa ja valmista viiliä simeneksi.

Tarjoa aamupalana tai välipalana esimerkiksi marjojen kanssa. Peitä viilikulhot liinalla ja anna viilin tekeytyä. 1 l kevyt- tai täysmaitoa Työvaiheet Jaa purkillinen viiliä viiteen laakeaan annoskulhoon. 1 l maitoa 1 prk viiliä Viili onnistuu parhaiten täysrasvaisesta maidosta.

Täytä kulhot lopulla maidolla ja peitä ne leivinpaperilla ja puhtaalla keittiö-. Parasta on samettinen kerros viilin pinnalla. Itse tehty viili säilyy jääkaapissa hyvinkin viikon. Täysmaidosta Itse Tehty Viili 35.

Jaa kuuteen pieneen purkkiin tai kulhoon. Track macros calories and more with MyFitnessPal. Nauti viili esimerkiksi hillon tai marjojen. Sen jälkeen vain odotetaan.

Kaada sitten kulhoon kädenlämpöinen maito ja sekoita. Viili itse tehty Ainekset 12 tl valmista viiliä 12 dl maitoa Ohjeet Laita vatkattu siemenpiimä12 tl valmista kaupasta ostettua maustamatonta viiliä viilikulhon pohjalleKaada sitten kulhoon. Jaa viili neljään annoskulhoon.

Tee Viilia Itse Kotona Aamiaiset Valipalat Kodin Kuvalehti
Tee Viilia Itse Kotona Aamiaiset Valipalat Kodin Kuvalehti
Diy Kulttuuria Turussa Tee Itse Viilia Youtube
Diy Kulttuuria Turussa Tee Itse Viilia Youtube
Painontarkkailijan Kevyt Valipalaherkku Omakotivalkoinen
Painontarkkailijan Kevyt Valipalaherkku Omakotivalkoinen
Itse Tehty Viili
Itse Tehty Viili
Explore Anders Sellin 39 S Photos On Flickr Anders Sellin Has Uploaded 6968 Photos To Flickr Sweden Travel Sweden Beautiful Places
Explore Anders Sellin 39 S Photos On Flickr Anders Sellin Has Uploaded 6968 Photos To Flickr Sweden Travel Sweden Beautiful Places

Komentar

Postingan populer dari blog ini

country life vlog

Prince Charming Shrek

Marius Manole